Felkérés Képviselőkhöz

„Jól csak a szívével lát az ember.”

Tisztelt Embertársunk!Tisztelt Országgyűlési Képviselő jelölt!

Felkéréssel fordulunk Hozzád!

Kérünk, hogy figyelmesen olvasd el, értsd meg, és ismerd fel e megkeresés tartalmát és jelentőségét. 

Magyarország és az itt jogszerűen élő emberek társadalmának jogos igénye, hogy a vezetők által meghozott döntések, az itt élők rövid és hosszú távú érdekeit egyaránt szolgálják.

A fenntartható létünknek, létfeltételeink biztosításának érdekében elkerülhetetlen, hogy az országgyűlési képviselő jelöltek, más szemlélet és értékrend alapján kerüljenek megválasztásramint az, az ezt megelőző időszakokban történt.

A 2018. április hónap 08. napján megrendezésre kerülő országgyűlési képviselői választásnak csak akkor lehetnek nyertesei, ha egy erkölcsi és működési megújulást szolgáló módon, a tudatos értékek mentén kerülnek megválasztásra az elkövetkezendő időszak értékrendi és szemléleti működését meghatározó képviselők.

Most nem a pártok, vagy személyek vetélkednek a győzelemért, ez csak a látszat. A létünket segítő vagy lebontását szolgáló folyamatokat meghatározó szellemiségek méretettnek meg!

Az a személy aki itt tart még, hogy ezt nem ismeri fel, az nem alkalmas képviselő jelöltnek, mert nem rendelkezik megfelelő ismeretekkel, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy felismerje a munkásságának megnyilvánuló hatásait.

A jelenlegi helyzetben az Országgyűlési képviselő elsődlegesen egy, a földre született ember, azt követően, egy Magyar ember, majd azután esetleg valamelyik vallási vagy politikai hovatartozás része.

Döntéseit és megvalósított cselekedeteit is ezen fontossági sorrendet szolgálóan szükséges végeznie, mert csak ebben az esetben hat támogatóan létezése és munkássága.

Minden egyéni vagy szűk körű érdek ( anyagi, hatalmi) téves sorrendiségű előtérbe helyezése bontó és romboló hatást gyakorol a Magyar társadalomra, egyéni életekre, s ez által az emberi létezés fenntarthatóságára is.

A Te léted részeként megnyilvánuló lelkednek, szellemednek nincs vallása, politikai hovatartozása, s ha a fizikai tested által olyan hatást gyakorolsz, vagy olyan folyamat része vagy, ami életellenes, tested elsorvad, s leépül. Ez egy felgyorsult kozmikus folyamat a jelen korszakban, mely földi szinten nem kijátszható.Amennyiben szándékosan, vagy ismeret hiányos állapot miatt nem ezen fontossági sorrendiség alapján születnek meg a felelős döntések, néhány éven belül a már elindult folyamatok olyan geopolitikai és ökológiai katasztrófák beteljesedéséhez vezetnek. mely pusztító lesz társadalmi és egyéni szinten is.

Ezért szükséges, hogy a Magyarországot vezető embertársaink alkalmasság alapján, példamutatóan, embertársait tisztelő módon, Önmérsékletet tanúsítva végezzék feladataikat. Kérünk, vizsgáld meg a javasolt Önkéntes választási szerződés tartalmát, LINK és ha TE is egyetértesz vele, és szükségszerűségét látod egy ilyen példamutató, megújulást segítő vállalásnak, vállald azt fel!

Amennyiben őszinték és tiszták szándékaid, semmilyen hátrány nem érhet, ellenben nagyon hatékony segédeszközt nyersz vállalásod által. A választási szerződés megkötése rendkívül előnyös neked, tisztelt képviselő jelölt, mert hitelessé válsz a választók előtt, s ezzel bizonyítod, hogy nem egyéni anyagi, vagy hatalmi érdekek vezérelnek.

Ezen vállalásoddal hatalmas támogatói tábort teremtesz magadnak, mert jelenleg megközelítőleg 3-4 millió ember várja azon tisztességes jelölteket akiket megtisztelhetnek bizalmukkal, támogatásukkal.

A jelenlegi idők egyik legértékesebb hőstettét hajtod végre a tiszta értékek mentén megvalósuló vállalásaiddal és munkásságoddal! Amennyiben a választási szerződésed megkötésre kerül, az azért jó a tudatos választóknak, mert nem ígéreteket kapnak, hanem szerződésben vállalt megvalósuló folyamatokat.

Az így választási szerződést kötött országgyűlési képviselő jelöltek fogják alkotni a Magyar Választási Válogatottat

A választási szerződést megkötött, és azt a megjelölt határidőig, 2018. Március 31. napjáig megküldött képviselő jelöltek, és bemutatkozó anyagjaik a Magyar Ébredés Szervezet honlapján megjelenítésre kerülnek, továbbá bemutatkozási és ismeret megosztási lehetőségeket kapnak az Ébresztő Országjárás rendezvényein, mint a támogatásra javasolt, Magyar Választási Válogatott tagjai.
2018. március 15. napján, 10 órától kezdődik Budapesten, a Hősök teréről induló, és 2018. április 07. napján oda vissza érkező, Ébresztő Országjárás .

Az Ébresztő Országjárás , egy speciálisan erre a célra felkészített járművel, és kíséretével belső Magyarország 58 városában, köztük minden megyeszékhelyen tiszteletét teszi. (részletes ismeretek, az időpontokról és helyszínekről a https://magyarebredesszervezet.org/terkep/ oldalon találhatóak)

A választási szerződésének megkötésével, és az oldalon letölthető A4 méretűkétoldalas MEGSZÓLÍTÓ LEVÉL használatával, a felmérések és megpróbálások alkalmával, megközelítőleg 90% körüli támogatás volt megteremthető, amennyiben hiteles és a körzetében ismert személy teszi ezen vállalásokat. 

A jelenlegi alkalom egy vissza nem térő, megismételhetetlen, és lehet, hogy az utolsó lehetőség a békés úton való átalakuláshoz.

 

Igazság, vagy gazság? Te választasz!

Ébredj Magyar!

Vidd hírét az igazaknak!
www.magyarebredesszervezet.org