Felkérés választókhoz

„Jól csak a szívével lát az ember.”

Tisztelt Embertársunk!

Felhívással, felkéréssel fordulunk Hozzád!

Magyarország, és az itt élők fenntartható létének, létfeltételeinek biztosítása érdekében elkerülhetetlen, hogy az országgyűlési képviselő jelöltek, más szemlélet és értékrend alapján
kerüljenek megválasztásra, mint az, az ezt megelőző időszakokban történt.

Amennyiben olyan Magyarországon szándékozol élni, ahol az ország vezetése által, a Magyarországon jogszerűen élők érdekeit szolgáló döntések születnek (nem egyéni, vagy párt,
anyagi vagy hatalmi érdekek vezérelik a döntéshozókat) javasolt, hogy cselekedj a változások érdekében.

Kérünk, vizsgáld meg a javasolt Önkéntes választási szerződés tartalmát, és ha TE is egyetértesz vele, és szükségét látod egy ilyen vállalásnak, járj el a következő javaslatok alapján.

 1. Mindannyiunk közös érdekében juttasd el ezt a felkérést a lehető legtöbb embertársadhoz, minden rendelkezésedre álló módon és eszközzel!
 2. Nyomtasd ki a Magyar Ébredés Szervezet honlapján, https://magyarebredesszervezet.org/vallalasok/onkentes-valasztasi-szerzodes a vállalások
  menüpont alatt megtekinthető és kinyomtatható Önkéntes Választási Szerződést.
 3. Kérünk, keresd meg a környezetedben azokat, és vedd fel a kapcsolatot velük, akik szintén szeretnének egy békés úton megvalósuló átalakulást Magyarország társadalom irányítási
  rendszerében.
 4. A választási irodákban nyilvántartott, a választási körzetedben megfelelő számú támogatói aláírással visszaigazoltan rendelkező képviselő jelölteket,( erről tájékoztatást a LINK honlapon találsz) személyesen keressétek fel.
  Nyilatkoztassátok, hogy a javasolt tartalmú választási szerződés megkötését, közjegyző vagy ügyvéd előtt hitelesített aláírással vállalja-e?
 5. Ha igen, azt kitöltve, hitelesített aláírással ellátva, színesben bemásolva, és e-mailben a kapcsolat@magyarebredesszervezet.org címre küldje, vagy küldjétek meg.

Amennyiben a választási szerződés megkötésre kerül, az azért jó neked kedves tudatos választó, mert nem ígéreteket kapsz, hanem szerződésben vállalt számon kérhető vállalásokat. A választási szerződés megkötése előnyös a képviselő jelöltnek is, mert hitelessé válik, s ezzel bizonyítja, hogy nem egyéni anyagi, vagy hatalmi érdekek vezérelik. Másodlagosan hatalmas támogatói tábort teremt magának vállalásával, mert jelenleg megközelítőleg 3-4 millió ember várja azon tisztességes jelölteket akiket megtisztelhetnek bizalmukkal, támogatásukkal. 

Az így választási szerződést kötött országgyűlési képviselő jelöltek fogják alkotnia Magyar Választási VálogatottatA választási szerződésének megkötésével, és az oldalon letölthető A4 méretű, kétoldalas megszólító levél használatával, a felmérések és megpróbálások alkalmával, többszörösen is megközelítőleg 90% körüli támogatás volt megteremthető, amennyiben hiteles és a körzetében ismert személy teszi ezen vállalásokat.
A 2018. március 15. napján, 10 órától kezdődik Budapesten, a Hősök teréről induló, és 2018. április 07. napján oda érkező, Ébresztő Országjárás .
Az Ébresztő Országjárás , egy speciálisan erre a célra felkészített járművel, és kíséretével belső Magyarország 58 városában, köztük minden megyeszékhelyen tiszteletét teszi(részletes ismeretek, az időpontokról és helyszínekről a
https://magyarebredesszervezet.org/terkep oldalon találhatóak) A választási szerződést megkötött és azt a megjelölt határidőig megküldött képviselő jelöltek bemutatkozási és ismeret megosztási lehetőségeket kapnak ezen rendezvény sorozaton, mint a támogatásra javasolt, a Magyar Választási Válogatott tagjai. A jelenlegi alkalom egy vissza nem térő, megismételhetetlen, és lehet, hogy az utolsó alakalom a békés úton való átalakuláshoz.

Igazság, vagy gazság? Te választasz!

Ébredj Magyar!

Vidd hírét az igazaknak!
www.magyarebredesszervezet.org