Vállalások

Vállalások rendszere!

Ezen vállalásaikat választási szerződéseikben közjegyző előtt hitelesített aláírással, írásban, videó felvételen rögzített képi anyaggal, és az országjáró körút és a személyes bemutatkozásaik során, a nyilvánosság előtt felvállalva és bejelentve teszik. Ezen vállalások elemeit ide kattintva ismerheted meg ha még nem ismered őket.

Egyéni vállalások
A képviselők és tisztségviselők egyéni vállalásai:

  1. A képviselő a választási szerződésben rögzített célok következetes megvalósításáért köteles cselekedni. Amennyiben munkásságával ezek megvalósulását nem támogatja, a kitűzött határidőket érdemben nem tartja, önként aláveti magát, az ellene, mint csalás bűntettének elkövetőjével szemben induló eljárásnak. Ezzel kapcsolatosan mentelmi jogáról itt előzetesen lemond. Továbbá felhatalmazza az őt indító szervezetet arra, hogy a nevében eljárjon a mentelmi jogával kapcsolatos minden nemű nyilatkozat tételre, eljárás indítására.
Bővebben...

Kötelezően megvalósításra kerülő cselekedetek vállalásai!
A kötelezően megvalósításra kerülő intézkedések:

  1. A tisztségviselők és a képviselők kötelezettséget vállalnak Magyarország határainak, és az itt, jogszerűen élők élettereinek és létfeltételeinek védelmére. Különös hangsúlyt fektetve a lakosság etnikai összetételét befolyásoló, spekulatív jellegű migrációra, a gazdasági bevándorlásra, és a bujtatott élettér foglalás jellegű betelepítések folyamatainak meggátolására.
Bővebben...