Köszöntés

Tisztelettel köszöntünk Embertársunk,
legyél belső Magyarország területén élő, vagy az időlegesen leválasztott határainkon kívülre rekesztett lélek!

Te jelenleg a Magyar Ébredés Szervezet honlapját olvasod. A Magyar Ébredés Szervezetet csoportok, szervezetek és tiszteletre méltó magánszemélyek egységbe rendeződésének eredményeképpen jött létre. Ami a Magyar Ébredés minden alapító és társult tagjában közös, az Az, hogy minden tagja kinyilatkozta, hogy a szervezet által meghatározott egyéni vállalások és a kötelezően megvalósítandó cselekedetek elemeivel egyetértenek. Működésük során ezeket magukra és minden tagjukra nézve kötelezőnek tekintve vállalják.  Ezen honlap létrejöttének és a benne fellelhető minden tartalmának az a célja, hogy amennyiben igényeled, segítséget nyújtson neked és környezetednek abban, hogy a 2018. április 08. napján megrendezésre kerülő parlamenti választások alkalmával, felelős, bölcs és tudatos döntést legyél képes hozni. Lehetőleg olyat, mely a legnagyobb mértékben szolgál téged, családod, nemzetedet és Magyarországot.

Tényként kell kijelenteni, hogy Magyarország társadalmi irányításának müködési rendszere jelenleg nem a Magyarországon jogszerűen élő emberek érdekeit szolgálja.

Az, hogy ez másképpen legyen, azért tenni szükséges! Megvannak a képességeink és eszközeink, hogy képesek legyünk átalakítani a jelenlegi működési rendszert, amennyiben Te kedves olvasó tevőlegesen is társunk vagy ebben a folyamatban.
A jelenlegi működési rendszer új személyekkel való feltöltése nem képes biztosítani az eredményt.
A teljes társadalomirányítási rendszer működésének átalakítása szükséges, csak akkor képes a társadalom minden területén megújulni, és ez által, a Magyarországon élő emberek érdekeit szolgálni.

Ez akkor biztosítható, ha Magyarországot egy olyan útmutatókból és bölcsekből, valamint szakértőkből álló tanács vezeti, melynek tagjai egyénenként, Szellemileg, Lelkileg és Testileg is alkalmasak ezen felelősségteljes szolgálatok ellátására.

Ezen személyek nem Önjelöltséggel, hanem az eddig és az elkövetkezendő időben Magyarországért, a nemzetért végzett cselekedeteik, ezen szellemiség által vezérelt egységberendeződés, valamint a megvalósítási folyamat során bizonyított képességei és megnyilvánult cselekedetei által kerülnek kiválasztódásra!

Nem a hangzatos beszédek, hanem az egyén gondolkozás módja, valódi személyisége, értékrendje és cselekedeteinek hatásai képesek megmutatni számunkra, ki mit, vagy kit képvisel valójában és milyen folyamatoknak enged megvalósulást személye és cselekedei által.

Amennyiben bölcsen kívánsz dönteni, mindenképpen ajánlott ezeket figyelembe venni!

Ebben a működési rendszerben biztosítható az, hogy a hosszútávú és a Magyarországon jogszerűen élők közös biztonságát, életét és létfeltételeit támogató folyamotok nyernek teret és támogatást a lét minden területén. Ezen módon megvalósulva, a legkevésbé lesznek képesek megnyilvánulni a vezetők egyéni érdekei, vagy a háttérhatalom erőinek hatásai.

Minden szűkséges képességgel és eszközzel rendelkezünk, hogy a társadalom irányítási rendszerét békés úton megteremtsük!

Ezen az oldalon senki nem akarja megmondani neked, hogy kire szavazz vagy kire ne szavazz.

Fontos, hogy elmenj és szándékodat véleményedet nyilvánitsd ki!

Tudatosodjon benned,hogy amennyiben nem szavazol, vagy érvénytelenül teszed azt, azon erőket támogatod, akik országod, nemzeted, családod és a Te létedre, létfeltételeidre törnek!

A gonosz diadalához elegendő, ha a jók tétlenek maradnak!

Figyelmedbe ajánlunk egy megoldási javaslatot, Te döntöd el kiket és milyen folyamatokat támogatsz, kiket tisztelsz meg bizalmaddal.

Mindjárt az alapoknál szükséges megjegyezni, hogy a Magyar Ébredés Szervezet által megosztott ismeretekben nem ígéreteket kapsz, mint ahogy azt már többszörösen az előző választások alkalmával megtapasztalhattad.

A pártok és a politikusok nagy része tisztában volt és van vele, hogy a választási ígéreteik többsége soha nem lesz valóság, vagy ha meg is valósul egy-egy eleme, hatása messze elmarad a megígértekhez képest.

Azon képviselő jelöltek akik a Magyar Ébredés Szervezet vállalási rendszerét magukra nézve kötelezőnek tekintik, nem ígéreteket nyújtanak neked, hanem kötelezően számonkérésre kerülő vállalásokat tesznek választási szerződéseikben.

Rendkívüli nagy különbség van a kettő között! Életeket befolyásoló különbség!!!

Ezen vállalásaikat választási szerződéseikben közjegyző előtt hitelesített aláírással, írásban, videó felvételen rögzített képi anyaggal, és az országjáró körút és a személyes bemutatkozásaik során, a nyilvánosság előtt felvállalva és bejelentve teszik. Ezen vállalások elemeit ide kattintva ismerheted meg ha még nem ismered őket.

Vállalások rendszere!

Ezen vállalási rendszernek az egyénekre vonatkozóan az a feladata, hogy a vállalásokat tett képviselő jelöltek számára a választókban a bizalmi kapcsolat kialakításában a támogatói aláírások gyűjtése során, majd a választások folyamataiban a többségi támogatás megteremtésében segédkezzen. Másodlagosan a támogatást megkapott képviselőknek és a későbbi tisztségviselőknek egy peldamutató működési keretrendszert állítson, segítve ezzel a tisztességes munkavégzést.

Ezen kötelezően megvalósításra kerülő cselekedetek rendszerének az a feladata, hogy rövid idő alatt, képes legyen a Magyarországon élők életének, életterének és életfeltételeinek védelmét biztosítani. A Magyarországon élő embereknek egy jelentős életszínvonal emelkedést és életminőség javulást teremtsen meg biztos módon.

Ez egy vissza nem térő, és megismételhetetlen alkalom arra, hogy békés úton, de határozott módon megvalósuljon az átalakulás folyamata Magyarországon, a 2018. esztendőben. Mi határozzuk meg, hogy életünk, sorsunk hogyan alakul.

Tegyük ezt felelősséggel!!!
Amit megteremtünk azt tapasztaljuk……..

Amennyiben azon embertársaink jelentős táborába tartozol, akik úgy gondolják, hogy megtanulták a leckét, felismerték és megértették a tanítást és most már nem csak másoktól várod a megoldást, ezért fogadd elismerésünket. Felelősen, a kapott képességeidet és eszközeidet alkalmazva vedd ki a részed a Magyarországon élők társadalma, és a Te egyéni sorsod alakításának folyamataiból.

Tovább lépve megismerheted azt a folyamatot, melyhez az embertársaink teremtő erőit és cselekedeteit rendezve, rövid idő alatt és biztos módon megteremtődik a szükséges mértékű tömegtámogatás.

Ez egy vissza nem térő, és megismételhetetlen alkalom arra, hogy békés úton, de határozott módon megvalósuljon az átalakulás folyamata.

,